Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie pita recept
Spinazie pita recept

Spinazie pita


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snidj de spinazie in fijne stukjes of laat de pot spinazie uitlekken. Doe de spinazie, kaas, veget,a knoflook, uien en ei bij elkaar en meng het door elkaar. Leg de yufka open en maak aan de lange kant van het deeg een strook met de spinazie mengsel. Rol het deeg op dat het 2 keer er om heen zit en snijd het dan af. Rol de spinazieworst op en leg het in een bakblik of schaal met olie. Ga zo door tot alle spinaziemengel op is. Zet vervolgens in de oven op 175 graden C. 45 minuten. Dit is lekker te eten in combinatie met aardappel pita. Dat recept is ook te vinden in de recepten.

Serveersuggesties

Dit is lekker te eten in combinatie met aardappel pita. Dat recept is ook te vinden in mijn recepten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie pita recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven