Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met zalmfilet recept
Spinazie met zalmfilet recept

Spinazie met zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels schillen wassen en opzetten. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen en in blokjes snijden. Olie verhitten in braadpan. Ui en paparika ca. 2 minuten bakken. Spinazie toevoegen en afgedekt verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Zalm serveren met saus, aardappels en spinazie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie met zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven