Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met rijst , yoghurt en knoflook recept
Spinazie met rijst , yoghurt en knoflook recept

Spinazie met rijst , yoghurt en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als je kiest voor verse spinazie hak je die in fijne stukjes.
En anders kun je de kant-klare spinaziepak uit diepvries gebruiken met een beetje water erbij koken in de pan. De voorgekookte rijst erbij voegen en rustig op een laag pitje koken. Dit ongeveer 10 minuten laten koken en dan het vuur uitzetten. Laten afkoelen , alles op een schaal serveren en daarna yogurt (hoeveelheid zelf bepalen) eroverheen schenken en mooi klein fijngesneden stukjes knoflook(hoeveelheid zelf bepalen) erbij doen , het geheel roeren.

Makkelijk gerecht wat snel klaargemaakt kan worden en nog lekker ook. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie met rijst , yoghurt en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven