Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie creme met aardappelen recept
Spinazie creme met aardappelen recept

Spinazie creme met aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie herhaaldelijk en haal alle blaadjes die niet helemaal mooi groen zijn weg. Doe ze met aanhangend water in een grote pan, geef er zout en peper over en kook ze op groot vuur, onder af en toe roeren 10 minuten. Laat ze in een zeef uitlekken en druk ze goed aan zodat het overtollige water verdwijnt. Hak de spinazie fijn met het mes of in de mixer, zodat er een puree ontstaat. Smelt 50 gram boter in een pan en als deze kleur begint te krijgen, voeg dan de spinazie toe en laat deze wat uitdrogen op zacht vuur gedurende 5 minuten. Ondertussen kook je de aardappelen in een pan met water tot ze beetgaar zijn. Als je het serveert, prak je de aardappelen lekker fijn met de spinazie er doorheen. Hier kun je dan lekker curry doorheen doen. Dit is echt een aanrader! En lekker. (Al vinden mijn ouders het erg gek, haha).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie creme met aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spinazie creme met aardappelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Die curry kan echt niet hoor
    Jikke gaf dit recept op 6 maart 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven