Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Snijbonen à la béarnaise recept
Snijbonen à la béarnaise recept

Snijbonen à la béarnaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de snijbonen in water met wat zout gaar. Bak intussen de bacon uit in wat boter, voeg de partjes tomaat eraan toe en verwarm dit een paar minuten. Voeg de uitgelekte snijbonen toe en schep het geheel goed om. Breng het gerecht op smaak met peper, eventueel wat zout, bonenkruid en dragon. Laat door en door warm worden.

Serveersuggesties

Lekker bij lamsvlees of tam konijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snijbonen à la béarnaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven