Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbiet met knoflook recept
Snijbiet met knoflook recept

Snijbiet met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de grofgesneden en gewassen snijbiet goed uitlekken, of droog het desnoods in een slacentrifuge. Verhit de olie in een wadjan en roerbak de knoflook gedurende 1.5 minuten totdat ze goudbruin is. Voeg de snijbiet toe en roerbak 3 minuten . Doe dan de vissaus erbij en een ruime hoeveelheid maalpeper en serveer direct. Lekker bij witte rijst en ajam opor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snijbiet met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven