Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelkookpan rodekool met appeltjes recept
Snelkookpan rodekool met appeltjes recept

Snelkookpan rodekool met appeltjes


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Rode kool fijn snijden en daarna in een pan doen. Appels schillen, in 4en delen en bovenop de gesneden rode kool doen samen met 1 eetlepel kaneel en 2 eetlepels suiker 7 minuten onder hoge druk koken. In vergiet laten uitlekken. Terug in de pandoen en de ma´zena aanmaken met melk. Met een stamper de rode kool fijn stampen, met ma´zena aanmaken en op smaak maken met zout en suiker. Hierbij kan je de hachee eten, gemaakt als mijn recept draadjes vlees. Deze maak je eerst in snelkookpan en bewaar deze in braadpan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelkookpan rodekool met appeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Snelkookpan rodekool met appeltjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Jammer dat je bij die rode kool niet het aantal kopjes water vermeldt, want een hoge drukpan mag je toch niet droog laten koken?
  Harry gaf dit recept op 5 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven