Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sevillaanse kikkererwten met spinazie recept
Sevillaanse kikkererwten met spinazie recept

Sevillaanse kikkererwten met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie en laat overtollig vocht uitlekken. Snijd de spinazie fijn en leg apart. Verwarm olie in een steelpan en fruit de in plakjes gesneden knoflook. Maal knoflook, geroosterd brood, komijn, peperkorrrels en rode pepersnippers (naar smaak) in een keukenmachine. Voeg zout, paprikapoeder, azijn en water toe. Meng de gekookte kikkererwten, gesneden spinazie en knoflook mengsel in de steelpan. Laat 20 min. sidderen op laag vuur, voeg zo nodig nog wat van het achtergehouden vocht van de kikkererwten toe. Het mengsel moet smeu´g zijn maar niet vloeibaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sevillaanse kikkererwten met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sevillaanse kikkererwten met spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit is een soort Spaanse paprikapoeder die gemaakt is van paprika's die eerst gerookt zijn. Geeft extra smaak.
    Katrien-spanje gaf dit recept op 6 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Wat bedoel je met een eetlepel spaanse paprika (gerookt)?
    Jolanda gaf dit recept op 17 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven