

Sevillaanse kikkererwten met spinazie
Ingrediënten
- 200 gram diepvries spinazie
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 knoflooktenen
- 1 snee volkorenbrood, geroosterd
- 0,5 theelepel komijn
- 10 zwarte peperkorrels
- rode pepersnippers
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel Spaanse paprika (gerookte)
- 1 eetlepel wijazijn
- 250 mililiterl water
- 1 pot gekookte kikkererwten (afgegoten, houd wat vocht achter)
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Kerrie van Kikkererwten4 porties
30 minuten
34533 - Hummus4 porties
25 minuten
srhir76 - Surinaamse Kikkererwten4 porties
15 minuten
34533
Allergenen Informatie
Voor dit sevillaanse kikkererwten met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Sevillaanse kikkererwten met spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
-
Dit is een soort Spaanse paprikapoeder die gemaakt is van paprika's die eerst gerookt zijn. Geeft extra smaak.Katrien-spanje gaf dit recept op 6 december 2012 5 uit 5 sterren
-
Wat bedoel je met een eetlepel spaanse paprika (gerookt)?Jolanda gaf dit recept op 17 november 2012 5 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sevillaanse kikkererwten met spinazie