Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Selderijknol met ham, kaas en rijst recept
Selderijknol met ham, kaas en rijst recept

Selderijknol met ham, kaas en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knijd de knollen overdwars in tweeŽn. Schil ze en snijd ze wat bij zodat ze makkelijk blijven staan. Kok ze 10 minuten in heet water met wat zout. Hol ze uit en hak de uitgehaalde massa fijn. Vermeng dit met de gekookte rijst, ham en kaasblokjes, peterselie en het gehakte uitje dat u eerst in wat boter met paprikapoeder heeft gefruit. Stop dit mengsel in de knollen. Zet deze op een ingevet bakblik en leg over elke knol een plakje kaas. Strooi daaroop wat paprikapoeder. Schuif het bakblik in een voorverwarmde oven (220 graden C) en laat de knollen bakken tot de kaas mooi gesmolten is. Serveer de knollen met gebakken aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit selderijknol met ham, kaas en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven