Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schorseneren recept
Schorseneren recept

Schorseneren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schorseneren dun schiilen (net als asperges). Water koken en bouillonblokje en 1 eetlepel boter toevoegen. Schorseneren in kleine stukjes snijden. Gaar koken. Uit bouillon halen en stukjes in spek wikkelen. Dan nog even terug in de bouillon.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schorseneren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven