Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng van gezouten chinese kool (sawi asin) recept
Sambal goreng van gezouten chinese kool (sawi asin) recept

Sambal goreng van gezouten chinese kool (sawi asin)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De stukjes gebakken tahu in een zeef doen en met wat kokendheet water 'afspoelen' en goed laten uitlekken. Vervolgens de fijngestampte kruiden in wat hete olie in een ruime wok tot geurig fruiten. Hierna de uitgeleke stukken tahu, sawi, schijfje laos, salamblaadjes en santen toevoegen en alles goed omscheppen. Op een matig vuurtje in ongeveer 15 minuten de sawi tot 'soepel' koken en verder op smaak brengen met suiker en eventueel zout (sawi is al zout van zichzelf!). Tijdens dit proces het geheel regelmatig omscheppen/roeren om te voorkomen dat de santen gaat schiften. Het gerecht is klaar als de saus de gewenste dikte heeft bereikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng van gezouten chinese kool (sawi asin) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven