Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Kidney Bonen recept
Sambal Goreng Kidney Bonen recept

Sambal Goreng Kidney Bonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van ui, knoflook, laos, sereh, sambal, koenjit en zout. Fruit de boemboe op laag vuur totdat de uien geel kleuren en voeg salamblad, kidneybonen en 1 deciliter dikke santen toe. Verwarm het geheel en serveer wanneer heet genoeg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng kidney bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven