Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Djagoeng recept
Sambal Goreng Djagoeng recept

Sambal Goreng Djagoeng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van ui, knoflook, suiker, sambal en sereh. Fruit in een beetje olie de boemboe en voeg de paprika, de mais en de in een beetje water opgeloste santen toe. Blijf op een heel laag vuur roeren tot het geheel warm en de saus ingedikt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng djagoeng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven