Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng boontjes-Tahoe recept
Sambal goreng boontjes-Tahoe recept

Sambal goreng boontjes-Tahoe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, kemirie, knoflook, sambal ,suiker ,laos en sereh. Bak de tahoeblokjes lichtbruin onder voortdurend omscheppen. Voeg petehbonen sperziebonen, boemboe, salamblad en djeroekpoeroetblad toe. Bak 1 minuut op hoog vuur, voeg dikke santen toe en laat het geheel op een laag vuurtje gaarsudderen. Voeg wat water toe indien de saus dreigt aan te bakken. Serveren bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sambal goreng boontjes-tahoe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven