Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Spruitjes recept
Sajoer Spruitjes recept

Sajoer Spruitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui en knoflook in de olie lichtbruin. Fruit ook de sambal even mee. Fruit tomatenpuree, salam en laos ook even mee tot het vocht nagenoeg verdampt is. Bak het gehakt mee tot het rul en bruin is. Voeg nam pla toe. Fruit de paprika 3 minuten en de prei 1 minuut mee. Voeg spruitjes en 250 centiliter water toe. Sudder tot de groentes beetgaar zijn. Roer de selderij erdoor. Zet het vuur direct uit en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven