Sajoer lodeh

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm 2 eetlepels in een pan, bak een gesnipperde met 2 fijngehakte tenen , 3 fijngesneden , 2 eetlepels , of 1 rode schijn snijden en de rasp van limoen.
    Voeg 250 ml toe en laat dit 5 minuten zachtjes koken.
    Voeg dan 250 gram , 300 gram en 1 struik in brede repen toe en kook de groenten in 4-6 minuten beetgaar.
    Roer de 200 ml door en verwarm het gerecht nog 2-3 minuten.

    Serveer met rijst en vlees erbij.
25
25
25

Variaties op Sajoer lodeh

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sajoer lodeh
VariatieAantalGang
Sajoer lodeh batawi1Maaltijdsoepen
Sajoer lodeh met sate1Rijstgerechten
Sajoer Lodeh (groenten in bouillon)1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal badjak, sambal oelek, groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal badjak, sambal oelek, groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak en sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
103 kcal
5%412 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sajoer lodeh