Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Lodeh 1 recept
Sajoer Lodeh 1 recept

Sajoer Lodeh 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf, met het salamblad de kruiden fijn in de vijzel en fruit ze in 2 eetlepels plantaardige olie. Snijd de kip in plakjes. Snijd de groenten in plakjes, reepjes, roosjes. Voeg de kip evenals de in reepjes gesneden geweekte Chinese champignons toe aan de boemboe. Hierna de bouillon en de santen. Dan de rest van de groenten in volgorde van hardheid. Ze moeten namelijk ongeveer allemaal tegelijk beetgaar zijn. De taugeh dus het laatst. Vlak voor het opdienen de gare gepelde grote garnalen meewarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer lodeh 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sajoer Lodeh 1 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • In sajoer lodeh horen geen champignons, absoluut geen garnalen en kip heel soms. Ook de tamarinde heb ik nog nooit in de traditionele sajoer lodeh gezien! Misschien moet je het een andere naam geven.
  Belandadepok gaf dit recept op 14 maart 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven