Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer boontjes-tahoe recept
Sajoer boontjes-tahoe recept

Sajoer boontjes-tahoe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de tahoe lichtbruin in wat olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Fruit ui en knoflook glazig in 2 eetlepels olie. Doe de laatste minuut de trassi erbij. Voeg een scheutje water en de tomaat toe en bak tot het vocht een beetje is ingedampt. Doe lombok, laos, sereh en salamblad erbij en fruit even mee. Kook de boontjes halfgaar en doe deze dan met de vissaus, wat water , tahoe en suiker bij het uimengsel. Sudder totdat de groente beetgaar is en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer boontjes-tahoe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven