Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer boontjes recept
Sajoer boontjes recept

Sajoer boontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


In wat olie de fijngesneden sjalotjes, knoflook, sambal, trasi, laos en de salamblaadjes fruiten. Doe dan het vlees erbij en het geheel verder stoven totdat het vlees zacht is. Soms wat water erbij doen. Daarna de boontjes en de gesneden tomaat, zout en suiker erin doen en even verder stoven totdat de boontjes half gaar zijn, dus nog echt knapperig. Bij dit gerecht mag u best wat asemwater doen want dit gerecht moet fris smaken. Een heel gezond en makkelijk recept.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer boontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven