Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige uien recept
Romige uien recept

Romige uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de uien in de margarine op een zacht vuurtje ca. 10 minuten. Voeg de wijn, het bouillonblokje toe en stoof nog 10 minuten. Doe er de crème fraîche en de mosterd bij. Nog even goed doorwarmen.

Serveersuggesties

Lekker met kruimige aardappels en vlees naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven