Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige preischotel recept
Romige preischotel recept

Romige preischotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Boter verhitten en hierin uitjes bakken. Prei toevoegen en 5 min. omscheppend meebakken. Roomkaas erdoor roeren en al omscheppend laten smelten. Op smaak brengen met peper en zout, Helft van de rookworst in een ovenschaal leggen, helft van de prei erover verdelen en vervolgens de aardappelschijfjes. Herhaal deze laagjes. Room met de kaas vermengen en het mengsel over de schotel schenken. Gerecht in het midden van de oven 40-4 5 minuten bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige preischotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven