Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken witlof met paddestoelen en pecannoten recept
Roergebakken witlof met paddestoelen en pecannoten recept

Roergebakken witlof met paddestoelen en pecannoten


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Was de gedroogde paddesstoelen zorgvuldig en laat ze 1 uur weken in een beetje warm water. Snijd de witlof in niet te dunne ringen. Hak de pecannoten grof. Giet de paddestoelen af en bewaar het vocht. Verhit de olie in een wok en roerbak de witlof met de salie gedurende 2 minuten. Voeg de paddestoelen, 3 eetlepels van het weekvocht, de noten en zout en peper naar smaak toe en verhit nog 2 minuten. Serveer de witlof met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken witlof met paddestoelen en pecannoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven