Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken spitskool met spekjes recept
Roergebakken spitskool met spekjes recept

Roergebakken spitskool met spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Spitskool fijnsnijden. Ui en knoflook pellen, ui in ringen en knoflook in plakjes snijden. Wok verhitten en hierin spekblokjes 3 minuten uitbakken. Spitskool, ui en knoflook 5 minuten meebakken. Kerriepoeder, groentesausmix en 2 deciliter water toevoegen. Goed mengen en 2 minuten laten pruttelen. Naar smaak peper toevoegen. Warme rijst en roergebakken spitskool over 4 borden verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken spitskool met spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven