Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken spitskool met seroendeng recept
Roergebakken spitskool met seroendeng recept

Roergebakken spitskool met seroendeng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui, pel de knoflook. Fruit de ui in de hete olijfolie en pers de knoflook hierboven uit. Zet aan met de kerriepoeder. Roerbak vervolgens de spitskool in gedeelten bij de ui en de knoflook in ca. 4 minuten. Doe er dan de seroendeng bij en maak op smaak met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken spitskool met seroendeng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven