Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken spinazie met knoflook recept
Roergebakken spinazie met knoflook recept

Roergebakken spinazie met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook. Snijd 3 teentjes heel fijn en meng ze met de peper en koriander. Snijd de andere teentjes in plakjes. Snijd de Spaanse peper overlangs doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Was de spinazie grondig en verwijder harde stelen. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet. Verhit de olie in een wok en fruit de gesnipperde knoflook. Roerbak de plakjes knoflook en de helft van de peperreepjes al omscheppend 2 minuten. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de blaadjes al omscheppend op hoog vuur slinken. Breng de spinazie op smaak met de sojasaus. Schep de spinazie in een warme schaal en strooi de pinda's en de rest van de peperreepjes erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken spinazie met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven