Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken Chinese kool recept
Roergebakken Chinese kool recept

Roergebakken Chinese kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kool heel fijn, was hem en laat hem uit lekken. Haal de sperziebonen af, halveer ze en was ze. Schrap de wortel en snijd hem in stukjes. Snijd de ham in reepjes. Was de groene peper, halveer hem en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de ham en groene peper ca. 1 min. Voeg de gembersnippers toe en bak ze op een laag vuur ca. 1 min mee. Voeg sperziebonen en wortel toe. Bak alles ca. 4 min op een hoog vuur. Voeg de kool toe en roerbak alles nog ca. 3 min. Breng de groenteschotel op smaak met zout en peper. Serveer er witte rijst of mie bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven