Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbakgroenten (Thais) recept
Roerbakgroenten (Thais) recept

Roerbakgroenten (Thais)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle groenten snijden en de het blad van de paksoi heel houden. Marineren met: oestersaus, peper, zout, vissaus en suiker. Knoflook pellen en fijn maken in een vijzel. Knoflook bakken in de olie en de groenten toevoegen (niet de blaadjes van de paksoi en de taugé). Alles goed roerbakken. Als laatste erbij de blaadjes van de paksoi en de taugé.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerbakgroenten (thais) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven