Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool traditioneel recept
Rode kool traditioneel recept

Rode kool traditioneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode kool in 4 kwarten. Snijd er vervolgens reepjes van. Schil de appel en snijd deze in blokjes. Was de rode kool en doe hem met aanhangend vocht in een pan. Voeg de azijn en de suiker toe en evt. een klein beetje water. Kook ca. 10 minuten en voeg dan de appelblokjes toe. In totaal ca. 20 minuten koken. Lekker met een gehaktbal, slavink of kippenpoot. Tip: Serveer rode kool eens met rijst!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool traditioneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven