Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met appel en rozijnen recept
Rode kool met appel en rozijnen recept

Rode kool met appel en rozijnen


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Schil, was en kook de aardappelen. Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de rode kool. Snijd in vieren en verwijder het hart van de kool. Hak de rode kool in kleine snippers (hakselaar van de staafmixer). Kook het in water met kruidnagel en laurier in ongeveer 30 minuten gaar. Giet af. Voeg de appels in kleine stukjes en de rozijnen toe. Roer er doorheen en laat even (5 minuten)staan. Lekker met runderlappen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kool met appel en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode kool met appel en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Echt heerlijk
    Bezoeker gaf dit recept op 10 juli 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven