Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode Kool recept
Rode Kool recept

Rode Kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden (kan 8uur van te voren): In grote pan boter verhitten en karwijzaad, laurier, knoflook en sjalotjes zachtjes fruiten. Appel en kool toevoegen en ca. 3 minuten mee bakken. Bessengelei, azijn, 3 deciliter water, zout en peper toevoegen en stuk aluminiumfolie met glimmende kant op kool leggen en ca. 1 uur laten stoven met de deksel op de pan. Mengsel tijdens stoven af en toe omroeren. Koolmengsel laten afkoelen en tot gebruik in koelkast bewaren. Eventueel 1 dag van te voren. Bereiding: Ca. 15 minuten voor serveren, koolmengsel op zacht vuur verwarmen in open pan en teveel aan vocht laten verdampen. Op smaak brengen met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven