Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Reboeng dan Shii-take


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de shii-take gedurende 20 minuten in lauw water. Verwijder de taaie steeltjes en snijd de hoedjes in vieren. Snijd de bamboe in blokjes of in brede repen. Bewaar het nat uit het blik. Fruit in warme olie de champignons en de bamboe onder voortdurend omscheppen. Voeg sherry, laos, soyasaus en 3 eetlepels van het bamboenat toe alsmede de ve-tsin. Laat het mengsel op laag vuur sudderen totdat de bamboe net gaar is en maak op smaak af met assemwater, peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit reboeng dan shii-take recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven