Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Razma of Sabut Masoor recept
Razma of Sabut Masoor recept

Razma of Sabut Masoor


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ui in de geklaarde boter gedurende 3 minuten. Voeg kaneel, daon salam , kardamom, gember en knoflook toe en kook 1 minuut. Doe er daarna de chilipoeder, ketoembar, garam masala en koenjit bij. Voeg tomaten, zout en de kidneybonen toe en bak 3 minuten. Als laatste de verse koriander en de groene pepers toevoegen en nog 15 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer met witte rijst of nan-brood.

Allergenen Informatie

Voor dit razma of sabut masoor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven