Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe witlof met fruit recept
Rauwe witlof met fruit recept

Rauwe witlof met fruit


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwijder van de witlof de buitenste bladen. Was de witlof even onder de koude kraan af. Snijd het kontje eraf en snijd de witlof doormidden. Als dat gedaan is dan kan je de witlof in kleine stukjes snijden. Als de witlof helemaal gesneden is, doe deze dan alvast in de grote schaal. Verder is het de bedoeling dat al het fruit geschild, gesneden en in de grote schaal moet worden. Maak het af met slasaus. Serveer er gekookte aardappelen en slavinken bij. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rauwe witlof met fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven