Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui recept
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui recept

Raapstelenstamppot met katenspek en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen, droog slaan en in reepjes snijden. In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Katenspek in reepjes snijden. Spek in droge koekenpan al omscheppend verwarmen. Al roerend aardappelpureepoeder aan kokend water toevoegen. Blijven roeren tot smeu´ge puree ontstaat. Roomkaas en spek door puree roeren. Raapstelen en bosui erdoor scheppen. Stamppot al roerende zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit raapstelenstamppot met katenspek en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Raapstelenstamppot met katenspek en bosui heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik ga vanavond de stampot raapstelen maken en doe er ook enkele lenteuitjes in(geen room of kaas). Op smaak maken met wat zout, peper en eventueel snufje nootmuskaat. Als garnering enkele groene baby ... Lees reactie
    Else van Luxzenburg gaf dit recept op 1 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven