Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pronkjewail recept
Pronkjewail recept

Pronkjewail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de gedroogde appeltjes en laat ze een nacht onder water weken. Schil de aardappelen en snijd ze in plakken. Kook de aardappelen, appeltjes en verse worst samen gaar in het weekwater van de appeltjes. Haal de worst uit de pan en giet het vocht af, echter niet weggooien. Stamp de aardappelen en appeltjes fijn en maak het geheel smeu´g met het kookvocht. Voeg de stroop toe en maak verder op smaak met wat zwarte peper en zout. Snijd de worst in plakken en leg deze op de stamppot.

Allergenen Informatie

Voor dit pronkjewail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven