Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Prei met ananas en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prei in ringen snijden en wassen. Ananas afgieten. In droge koekepan amandelen goudbruin roosteren. Olie verhitten. Prei met kerriepoeder 3 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Zout, sambal en geperst teentje knoflook toevoegen. Met deksel op pan de prei 10 minuten zachtjes stoven. Santen erboven verkruimelen. Ananas toevoegen en doorelkaar mengen. Nog 3 minuten verwarmen tot de santen goed is opgelost. Overdoen in schaal en bestrooien met amandelen.

Serveersuggesties

Lekker bij prei en een karbonaatje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei met ananas en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven