Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige spitskool a la creme recept
Pittige spitskool a la creme recept

Pittige spitskool a la creme


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Indien ervoor gekozen is om met een hele spitskool het gerecht te bereiden, verwijder de buitenste bladeren van de kool en snijd deze in kleine stukjes, bij voorkeur in een keukenmachine. Was de kool en laat hem uitlekken Smelt een klein beetje boter in een pan, voeg een scheutje olie toe en fruit hierin de ui met het kerriepoeder gedurende ca. 5 minuten. Voeg de gesneden kool in kleine porties toe en schep goed door. Roerbak de kool in ca. 5 minuten gaar. Voeg eventueel een scheutje water toe. Schep de creme fraiche erdoor en warm de kool nog even kort door.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappelen en uitgebakken spekjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige spitskool a la creme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige spitskool a la creme heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Zal het geen 2de keer meer maken.
    Dilupa gaf dit recept op 25 september 2017 4 uit 5 sterren
  • Probeer ook eens spitskool met nasi kruiden en balletjes gehakt.
    Astrid gaf dit recept op 29 augustus 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven