Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kapucijnerschotel met spek recept
Pittige kapucijnerschotel met spek recept

Pittige kapucijnerschotel met spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de uien ca. 3 minuten.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de kapucijners uitlekken.
Voeg de kerriesaus en kapucijners toe aan de ui en breng het gerecht aan de kook. Roer de prei erdoor en laat deze in ca. 10 minuten zachtjes meekoken tot ze beetgaar is.
Bak intussen in een koekenpan de plakjes spek krokant uit. Schep de kapucijnerschotel in diepe borden en serveer met het krokante spek erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige kapucijnerschotel met spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige kapucijnerschotel met spek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Op deze manier klaar gemaakt smaakt het zeker goed MMM
    Jaccor gaf dit recept op 24 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven