Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kapucijners met gehakt en spek recept
Pittige kapucijners met gehakt en spek recept

Pittige kapucijners met gehakt en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekjes. Voeg het gehakt toe. Als dat gaar is voeg de ui toe en dan de salami en mais. Doe het bier, cayennepeper en de mosterd erbij en dan de uitgelekte kapucijners. Goed doorwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige kapucijners met gehakt en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige kapucijners met gehakt en spek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Het was erg lekker, maar wel zwaar eten. Ik zelf heb er tomaten puree als extra er in gedaan. Bert
    Vlam gaf dit recept op 27 april 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven