Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige asperges uit de wok recept
Pittige asperges uit de wok recept

Pittige asperges uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en snijd hem in dunne schijfjes. Schil de wortels, was ze en sijd ze in reepjes. Was de asperges, schil de witte asperges en snijd de houtige uiteinden eraf. Snijd van de groene asperges alleen de uiteinden af. Halveer de asperges in de lengte en snijd ze in stukken. Dep het vlees droog en snijd het in reepjes. Verhit 1-2 eetlepels olie in een wok of een grote pan. Braad het vlees flink aan, breng het op smaak en neem het uit de pan. Verhit 1-2 eetlepels olie in het braadvet. Bak hierin de groenten en de knoflook 5.5 minuten. Was de koriander en pluk de blaadjes van de takjes. Schil de gember en hak hem fijn. Voeg de gember, de sojasaus en de sambal bij de groenten en bak alles nog 1.5 minuten verder. Voeg het vlees en de koriander toe en verwarm het geheel. Breng op smaak. Serveer het gerecht met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige asperges uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige asperges uit de wok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker heb er zeker van genoten, samen met mijn man en kinderen.
    Carla gaf dit recept op 29 oktober 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven