Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Petjel Rucola recept
Petjel Rucola recept

Petjel Rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de rucola 1 minuut in kokend water, giet af, spoel af en laat goed uitlekken. Doe de santen in een pannetje, maak van ui, knoflook en kemirienoten een boemboe, doe die bij de santen en verhit het geheel. Kook op laag vuur tot de saus indikt en leg de rucola op een schaal. Laat de saus afkoelen en giet het over de groente. Serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit petjel rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Petjel Rucola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en simpel
    Bezoeker gaf dit recept op 17 september 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven