Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Petjel Raapsteel recept
Petjel Raapsteel recept

Petjel Raapsteel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de raapstelen 1 minuut, giet ze af, spoel ze af en laat ze goed uitlekken. Leg ze op een schaal. Wrijf sjalot, ui, kemirienoten tot een pasta, doe dit met de santen in een pannetje en laat dit zachtjes koken tot de saus is ingedikt. Neem van het vuur en laat afkoelen. Als de saus is afgekoeld, giet het dan over de raapstelen en serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit petjel raapsteel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven