Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-tomatenmix recept
Paprika-tomatenmix recept

Paprika-tomatenmix


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in halve ringetjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in reepjes. Ontvel de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak de sjalotjes op laag vuur al roerend 10 minuten. Voeg de paprika's te en bak het 5 minuten al roerend mee. Voeg de tomaat met majoraan toe en laat het geheel afgedekt op laag vuur 1 5 minuten pruttelen. Meng de azijn door het geheel en breng het op smaak met zout. Laat het gerecht zonder deksele op hoog vuur nog 5 minuten koken tot het vocht bijna verdampt is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprika-tomatenmix recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven