Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse rode kool recept
Ouderwetse rode kool recept

Ouderwetse rode kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rode kool lekker fijn raspen. Opzetten met laagje water en stroop, peper, zout, kruidnagel en laurierblad toevoegen Op laag pitje laten pruttelen tot het gaar is. Voor de zomer rode kool is dat in een half uurtje en de winter rode kool is dit wel een uur. Afgieten en klontje boter en schepje suiker doorheen roeren. Eventueel, als de tijd er is, een goudreinet in schijfjes mee koken. Dit gerecht kan ook prima in de snelkookpan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ouderwetse rode kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven