Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nieuw-Zeelandse Spinazie met Shii-take recept
Nieuw-Zeelandse Spinazie met Shii-take recept

Nieuw-Zeelandse Spinazie met Shii-take


Ingrediënten


Bereidingswijze


Champignons gedurende 20 minuten weken in lauw water. Taaie steeltjes verwijderen en weekwater bewaren. 1 eetlepel olie verhitten en champignons 2 minuten sauteren. Mengsel van soya, suiker, pepers, knoflook, sherry en zout naar behoeven erdoor roeren. Voeg ook het weekwater toe en laat de saus afgedekt 10 minuten stoven. Saus binden met allesbinder en warm houden. De spinazie 3 minuten sauteren, op een schaal leggen en de champignonsaus erover gieten. Serveer bij witte rijst en een vleesgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nieuw-zeelandse spinazie met shii-take recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven