Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Miens granen recept
Miens granen recept

Miens granen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De manier om granen niet papperig te laten worden. olie verhitten, graan erin, knoflook erin. Met houten lepel roerend roosteren tot graan bloedheet is, dat kun je met je lippen voelen. Dan plm. 2 cm onder water zetten. Aan de kook laten komen en dan op spaarbrander laten garen tot het vocht verdwenen is. Liever niet meer roeren. Vooral boekweit en gierst worden zo verukkelijk en niet papperig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit miens granen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven