Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mehmets schotel recept
Mehmets schotel recept

Mehmets schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aubergines wassen, voor de helft schillen, in de lengte in 2 snijden, in een ingevette pan leggen, gaarbakken, uit de pan halen en in ovenschotel laten wachten, beetje suiker overstrooien. Alle andere groenten wassen en in kleine stukjes snijden, tomaten eerst ontvellen voor men ze snijdt en ze nadien raspen. Deze groenten samen met het vlees in een pan laten stoven gedurende 20 minuten, kruiden met peper, zout. De saus over de abergines schikken en in de oven plaatsen gedurende een 20-tal minuten op 170 graden C. Lekker met vers Turks brood en rijst, smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mehmets schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven