Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokaanse groentestoofpot recept
Marokaanse groentestoofpot recept

Marokaanse groentestoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak courgette, winterwortel, paprika, aubergine en tomaten schoon en snijd ze in stukjes. Pel 2 uien en snijd ze in partjes en snipper de tenen knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en hak de peper fijn. Verhit 3 eetlepels olie in een braadpan en fruit de ui, de knoflook en de rode peper heel zachtjes. Schep de overige groenten erdoor en voeg kruidenbouillon, de rozijnen, de kaneel, gemberpoeder, zout, peper en stoof de groenten afgedekt in ca. 30 minuten zachtjes gaar. Schep er de uitgelekte erwten erdoor en warm nog eens goed door. Serveer het brood erbij,

Allergenen Informatie

Voor dit marokaanse groentestoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven