Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magnetron witlof recept
Magnetron witlof recept

Magnetron witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof: schoonmaken, bittere puntjes eruit snijden, halveren, in een schaal leggen en beetje water toevoegen. 750 Watt gedurende 8 minuten in de magnetron met deksel. Daarna uit de magnetron, de stronkjes witlof op een plak ham leggen en oprollen. De rolletjes ham met witlof weer in de schaal leggen en geraspte kaas erover strooien. Mog ong. 1 minuut in de magnetron tot de kaas is gesmolten. Smullen maar! Maar pas op! Het is heet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit magnetron witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven