Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige Komkommer recept
Kruidige Komkommer recept

Kruidige Komkommer


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd smalle reepjes van de komkommer voor een gestreept effect. Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Snijd elk stuk komkommer in stukjes van 5 cm. Bestrooi ze met zout en laat ze 30 minuten staan. Spoel de komkommerstukjes af en dep ze goed droog met keukenpapier. Doe de komkommerstukjes in een kom en meng ze met alle andere ingrediŽnten, behalve de koriander. Dek de kom gedeeltelijk af en verhit het gerecht 2 minuten in de magnetron op HOOG. Roer de korander erdoor en laat het gerecht in de kom afkoelen. Laat het nog enige tijd in de koelkast staan. Serveer het dezelfde dag. Geef kruidige komkommer de voorgerecht bij een Chinese maaltijd of als bijgerecht bij vlees of gevogelte.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven